maanantai 28. toukokuuta 2018

Avoveteen

Eilen oli se päivä kun sitten laitoin märkäpuvun päälle ja painelin järveen.

Matkaahan ei tullu kuin 300 metriä erään paikalla olleen naisen mukaan, sen sijaan kello väitti matkaksi 270 metriä, mikä on huima suoritus 😃

No, joka tapauksessa lainapuku päällä ja pulikoidessa fiilis oli ihan jees.. Ensimmäisen huomio oli että kelluin kuin korkki. Ja toinen että vauhti uidessa oli vähän eri luokkaa kuin altaassa, kiitos sen kelluttavan kokovartalokondomin. Kolmas että uimalakki olisi ollut ihan jees. Vaikka ilma oli +28 asteista, vesi ei ja äkkiä alkoi nuppi kylmettyä.

Lopputuloshan oli että tulin siihen Lopputulokseen että ko. lainapuku on ihan riittävä ensimmäiselle ja todennäköisesti viimeiselle triathlonilleni, mutta ihan varuiksi nyt kuitenkin tilasin itselleni ihan oman. Ja koska tilasin ja vaikka olin etukäteen soittanut liikkeeseen ja selittänyt kokoni ja nyt suunnilleen tiedän miltä märkäpuvun pitäisi tuntua päällä, sovin että mikäli se nyt ei ole oikean kokoinen voin lähettää takaisin ja vaihtaa kokoa - mikä nyt netistä tilatessa on ihan itsestäänselvyys - jos märkäpukua ei lasketa uima-asuksi.

Mutta kun ei ole hajua koska ja minkäkokoinen märkkäri sitten postilaatikkoon saapuu, lähtökohtaisesti vedän itse "kilpailun" tuolla lainaamallani puvulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti