maanantai 5. maaliskuuta 2018

Kuntotesti tyyliin ääliö

Tää kuu on alkanut toisin kun tuo edellinen. Hyvin.

Ensimmäinen päivä kävin ottamassa ensimmäinen tunnin rintauinnin tekniikkaa. Pelkkä potkua tunti, matkaahan siinä ei tullut mutta ideaan pääsin kiinni.

Lauantaina sitten kävin polskuttelemassa kilometrin vaparia noin kuusi minuuttia nopeammin kuin edellisenä keskiviikkona ja eilen sitten vetäisin toisenlaisen treenin.. Ääliön kuntotestin, ihan vain koska kokopäivänä ei muuta tekemistä ollut.

Aamupäivällä keräsin kimpsut ja kampsut, hyppäsin autoon ja ajoin uimahallille ja vetäsin 1000 metriä vapaauintia aikaan 00.28'41. Ei mitään täysiä painamista mutta on sitä hitaamminkin uitu.

Uimahallilta ajoin takaisin luukkuun jota kutsun paikaksi jossa nukun, vedin naamariin terveellisen mikroaterian, istuin hetken ja kuskasin pyörän pihalle.

Tunti hangessa - ihan pyörätiellä tosin - ajelua ilman matkan mittaamista. Ilman matkan mittailua siksi, että tuossa säässä sotkeminen ei ole siitä kiinni. On tullut ajettua kevyempiäkin lenkkejä joissa aika aika tai matka on ollut vähintään tuplat.

Fillaroinnin jälkeen tein ruokaa, söin, luin uutisia ja tuijotin hetken televisiota, vaihdoin toiset releet päälle ja lenkkarit jalkaan. Ajatuksena ei edes ollut juoksu vaan kevyt hölkkä tai reipas kävely. 7.14km aikaan 1.07,04, mikä ainakin itselleni on reipasta kävelyä. Pienenä lisänä selässä reppu ylimääräisellä 6kg:n painolla.

Näin jälkikäteen ajateltuna eihän tuossa nyt mitään järkeä ollut, kokopäivän projekti kaikkine taukoineen, mutta illalla sänkyyn mennessä fiilis oli suht huippu.

Vielä suurempi yllätys oli ettei tänään satu mihinkään 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti