maanantai 1. tammikuuta 2018

Uusi vuosi, uudet jutut.

Kävin sotkemassa pyörällä pitkin kylän raittia. Yöllä oli tullut lunta joten ajotiet oli kuin luistinradalla olisi ajanut, pyörätiet taas epämääräistä sohjon, uuden lumen ja perunapellon väliltä.

Vuoden ensimmäinen pyöräily siis. Matkaahan tuossa nyt ei tullut eikä vauhtikaan huimannut päätä, mutta jostain pitää aloittaa ja vaikka ruudulla tuo vajaa 10 reiluun 45 minuuttiin näyttää mittömältä, se koko ajan sai tikittää kuin mielipuoli ja jo pelkkä pystyssä pysyminen aiheutti hikoilua.

Asetin itselleni täksi vuodeksi pari tavoitetta ja niihin kuuluu seuraavat:

-Juoksua keskimäärin 20km/vko. Tähän tosin myös lasken mukaan reippaan kävelyn jos matka ylittää 5km

-Pyöräilyä keskimäärin 60km/vko. Pyöräilyyn taas lasken mukaan myös harjoitusvastuksella ajot ja kuntopyörän.

-Uintia 2 tuntia/vko.

Tavoitteena ei varsinaisesti ole joka viikko pyöräillä tai juosta noita matkoja vaan että vuoden lopussa olisin juossut yli 1000km, polkenut yli 3000km ja uinut yli 100 tuntia.

Lisä pontta harjoitteluun tuo ilmoittautuminen Lohjan sprinttimatkalle ja HCR puolimaratonille jotka on siis jo maksettu. Ajatuksena on myös uinti kunnon kehityksestä riippuen osallistuminen mahdollisesti jollekin perusmatkalle myöhemmällä kesällä ja syksyllä juosta joku maraton.

Onhan tuossa tavoitetta ja tavoittelemista, mutta jos terveenä pysyy niin ei nyt mahdotonkaan ole. Jos esteitä tulee niin siihenkään ei maailma kaadu, "lähden tekemään parhaani ja katotaan mihin se riittää" :D samalla valmiilla tappiomielialalla kuin suomalaiset urheilijat mm-tasolla niin ainakaan ei pety jos lopputulos on savolainen supersankari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti