maanantai 8. tammikuuta 2018

Paranemaan päin

Saas nähdä koska seuraavan kerran pääsee uimaan tai juoksemaan. Tai polkemaan harjoitusvastuksella. Nyt on ensimmäinen ilta kun kuume ei enää nouse panadolin vaikutuksen loppumisen jälkeen sitten viime keskiviikon. 6 päivää korkeassa kuumeessa tekee ihmeitä sekä päälle että keholle. Pää on totaalisen tyhjä.

Sunnuntain vietin 40 asteen kuumeessa sairaalan päivystyksessä koska hengittäminenkin sattui ja yskiminen tuntui siltä kuin rintalastan läpi olisi yritetty repiä raastinlautaa. Siihen auttoi ventoline-inhalaattori ja astetta tehokkaampi yskänlääke. Kaikkien testien ja kokeiden perusteella olen ollut täysin terve, mikäli yskää ja kuumetta ei lasketa mukaan. Tulehdusarvot ok, kurkku puhdas, korvat ok, hengitys ei rahise eikä keuhkoista kuulu mitään. Ehkäpä siksi tää kipeänä oleminen on ollut astetta enemmän p...stä. Olisi ollut helpompaa jos olisi selkeästi ollut jokin pöpö, eikä vain epämääräistä kuumetta. Noh, nyt varmaan paranemaan päin. Toivottavasti.

Jos nyt tästä kuume ei enää nouse, niin viikonloppuna sitten kevyesti kävellen aloittaen ja siitä sitten taas kuntoa kohentamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti