lauantai 30. joulukuuta 2017

Allas tungos

Kävin sitten toissa päivänä uimassa. Etukäteen osasin arvata että joulun ja uudenvuoden välipäivinä saattaa olla jokinen ipana ja vähän vanhempikin lapsi uimassa, mutta ihan niin älytöntä tungosta en arvannut odottaa. Väkeä oli ja riitti. Lapsien iloksi hallissa oli kuminen temppu-/esterata joka vei muutaman radan. Lapset leikki esteradalla, vanhemmat ui edestakas välillä vilkuillen missä jälkikasvu menee. Siihen sekaan vielä pari daamia räpylöissä laudan kanssa ja muutama muu kuntouimari niin itselläni loppui mielenkiinto kovin äkkiä. Puoli kilometriä eli vartti altaassa, suihkun - joihin oli jopa jonoa - kautta kotio.

Olisin halunnut lähteä pyöräilemään mutta en koska sää. Enkä jaksanut lähteä autolla kahdenkymmenen kilometrin päähän salille polkemaan kuntopyörääkään. Joten ostin eli tilasin itselleni Tacx Blue Maticin.

No, eihän se ihme viel hetkeen perille saavu, mutta eiköhän ensi viikolla jo ole paketti postissa. Tai ainakin matkalla..

Tosin aion tehdä niinkin järjettömältä kuulostavan jutun kuin laittaa siihen kiinni  - en maantiepyörääni - kaupunkipyörän kahdeksalla vaihteella, mikäli se vain onnistuu eikä pidä ihan järjetöntä meteliä. Se tosin selviää jahka nyt ensin posti on toimittanut sen ensin perille.

Seuraavan kerran aion liikkua vasta ensi vuonna, ellen sitten päätä lähteä kävelylle. Tai juoksemaan :) Uimahalliin en aio mennä ennen kuin siellä meno vähän hiljenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti