perjantai 24. marraskuuta 2017

Välipäivät - uusi (väli)tavoite

Kait se on joskus pakko olla mitään tekemättäkin. Olisi ihan älytön draivi lähteä uimaan, muttei sen vuoksi ehkä viitsi sairaslomaakaan ottaa ja päiväkodista saattaisi tulla soitto että tääl ois haettavaa. Eilinen ja tämä päivä menee siis pitkälti oleskelemalla ensin töissä ja sitten kotona. Huomenna sitten taas uimaan ja sunnuntaina juoksemaan mäkeä edes takaisin.

Löysin sattumalta eilen netistä Lohjan ensi kesän triathlonin pikamatkan josta tuli samantien jonkinlainen päämäärä. Tai tavoite. Koska en tiennyt pikamatkaa olevan olemassakaan päässäni on pyörinyt sprinttimatka, mutta nyt tuli suunnitelmiin muutos. Edelleen ajatuksissa kyllä on sprinttimatka joka on se henkinen päätavoite, mutta ensin tähtään tuohon Lohjan pikamatkaan. Jotta asia ei jäisi vain ajatus tasolle, ilmoittaudun heti kun tilille ilmestyy sen verran rahaa että se on mahdollista eli kuun vaihteessa.

Ehkä jompikumpi niistä toisesta joka tätä on lukenut on saattanut miettiä ettei minulla ole minkäänlaista treeniohjelmaa. Salille kyllä, mutta muuten ei. Olen sellaista tuuminut kyllä sellaisen tekemistä eli googlaamista, mutta katellaan sitä sitten myöhemmin.

Päässäni kyllä on, mutta ei mitään mitä noudatan. Päässäni oleva suunnitelma menee näin: käyn uimassa aina kun mahdollista, salilla kun kerkeän tai jaksan. Ensin hoidan uinti puolen kuntoon, opettelen ja treenaan kunnes pystyn oikeasti tekemään jonkinlaisen harjoitusohjelman uimiseen. Kun se on edes done, vähennän uimista ja lisään juoksun ja salin osan uinti kerroista tilalle. Keväällä otan pyörän esiin ja alan polkemaan. Uinnilla luulisi pysyvän kunto semmoisena että juoksun ja pyöräilyn ei pitäisi ainakaan ylimääräistä ongelmaa tuottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti