lauantai 25. marraskuuta 2017

Taas sitä samaa

Uintia.

Jos tämä alkaa olla tylsää luettavaa jatkuvana toistona, niin eipä sen puoleen, eipä tähän oikein saa mitään uutta näkökulmaakaan ja kirjoittaminenkin tuntuu saman uudelleen naputtamiselta. Mutta sitä harjoittelu on. Saman toistoa uudelleen ja uudelleen. Niin tai näin..

TUHAT(piip:n)METRIÄ ELI KILOMETRI.

Sen enempää hehkuttamatta. 1050m/45 minuuttia +/- minuutti pari. Ilman liukuja, edelleen ilman potkuja päätykaakeleista. Ja edelleen ilman tekniikkaa.

Aika huikea fiilis. Toisaalta vielä älyttömämpää on se että olin kelannut uivani kilometrin, vaikka se vaatisi 10 taukoa. Uin 1050 ja lopetin koska olin niin hämmästynyt. Olisi jaksanut vielä pari sataa metriä, mutta suu auki seisoin altaassa tuijottaen kelloa ja mietin onko mahdollista että olisin mennyt laskuissa sekaisin.

Siitä olen varma että torstain jälkeen kilometri tipahtaa taas muutamaan sataan metriin, mutta siinä vaihtuu sitten uintityylikin. Huomenna lähden rääkkäämään jalkoja ja keuhkoja, maanantaina taas pulikoimaan. Maanantain tavoitteeksi ajattelin asettaa 1500m, vähintään kahdessa osassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti