keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Sali ja housut. Uusi treeniohjelma.

  Jostain piti keksiä treenihousut. Ennen niitä sanottiin verkkareiksi. Salihousut oli salihousut mutta niitä ei ilmeisesti saanut kuin kokoa XXL ja siitä isompaa.
  Itse olen kokoa S. Pituutta on 171cm ja paino pyörii 60 kilon ympärillä, +- 1kilo. Viisen kiloa lisää ei haittaisi lainkaan, mutta ihan sama mitä syön ja kuinka paljon se ei vain nouse. Pikainen vilkaisu kenkiin jotka jalassa on juostu yksi maraton, parit lyhyemmät juoksukilpailut, jaettu nurmikkoa, käyty kalassa jne. avaamatta edes nauhoja, sai harkitsemaan myös uusien kenkien ostoa. Ainakaan salille ei olisi pokkaa niissä mennä.
  Olin sopinut saliohjelman tekemisen puoli yhdeksi ja heräsin tähän ongelmaan vasta kymmeneltä. Mitään ongelmaahan ei olisi ellen asuisi paikassa jossa urheilutarvike tarjontaa edustaa Citymarket ja Tokmanni, jotka sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Sinne siis. Nopea ja päivän trendeistä sekä laadusta totaalisen piittaamaton shoppailu minimi budjetilla, kengät ja verkkarit, 30€ ja salille. Yksijalkoinen ohjelma ilman sen kummempaa kikkailua. Jalkaprässiä ja askelkyykkyä, maastavetoa, vapaita painoja (jahka saan ohjelman ihan fyysisesti printattuna itselleni lätäisen siitä foton) eli ei mitään uutta tai ihmeellistä.
  Kerroin pt:lle ajatuksesta triathloniin ja ohjelman pitäisi olla siihen sopiva. Joskin yksinkertaisuudellaan ohjelma olisi varmasti sopiva myös mihin tahansa muuhunkin.

Nyt kun siis on saliohjelma ja salikortti joka käy myös uimahalliin sekä työ joka mahdollistaa niiden käytön aamupäivisin ja päivällä vähintään 2-3 päivänä viikossa kaikki muu on vaan itsestä kiinni. Mikä taitaa olla se suurin haaste.

Enää siis pitäisi opetella uimaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti