perjantai 17. marraskuuta 2017

Puolen kilometrin uinti

Kuulostaa puoli kilometriä paljon paremmalta kuin 500 metriä.

Tänään uinti sujui. Ja hyvin. Vetelin rintauintia hymyssä suin 450 metriä jonka  perään 50 metriä vaparia ihan kokeilu mielessä. Sekin sujui ihan ok, mutta jostain tuli fiilis että jos vähän lujempaa ja siinä kohti meni sitten pieleen. Kun ei osaa ei osaa ja se on hyväksyttävä.

Joulukuun alkuun on nyt sovittu uimaopetus ja tämän kahden viikon aikana ennen sitä aion keskittyä vain ja ainoastaan uimiseen jotta saan sen verran lisättyä kuntoa että jaksan tunnin uimaopetuksen :)

Ideaali olisi vähintään 6 kertaa uintia ja seitsemäs kerta olisi uimaopetus, mutta käytäntö sitten näyttää mikä on todellisuus.

Joka tapauksessa on hämmentävää nähdä noin nopeaa kehitystä. Sen vuoksi en ota aikoja, enkä varsinaisesti laske altaan päätyjä, katson hallin seinällä olevasta kellosta monelta olen altaassa ja paljon se näyttää kun nousen ylös etten ala kuvitella kehityksen pysyvän yhtä nousujohteisena loputtomiin, sitähän se ei ole.

Joku muuten voisi kirjoittaa novellikokoelman uimahallin saunojen eläkeläisten jutuista. Kun varhaisen aamun business-sporttarit on lähteneet ja jäljelle on jäänyt ala-koululaiset, eläkeläiset ja minä, saunan keskustelut liittyy usein lonkkaleikkauksiin, asuntokauppoihin ennen vuotta 1975 ja siihen kuinka ennen kaikki oli sekä paremmin että huonommin. Ja sitten välillä on seassa niin järjettömiä kertomuksia aivan satunnaisista aiheista ettei voi kuin ihmetellä että mitkähän lääkkeet aamulla jäi ottamatta.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti