sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Kun enää ei sattunut..

Niin pitihän sitä lähteä salille.

Vetäisin saliohjelmaa läpi siihen asti kunnes olisi pitänyt ottaa tanko käteen ja alkaa nykimään painoa ylöspäin. Siis maastavetoa, 40kg:n painolla. Painona 40 kiloa ei tälläisellekään vajaamittaiselle kukkakepille olisi mikään ylivoimainen suoritus, jos tekniikka olisi hallussa. Vaan  ei.
Olisin tietysti voinut pyytää jotain kokeneenpaa salilla kävijää katsomaan mitä teen, mutta ne kaksi muuta jotka seitsemän aikaan sunnuntai-iltana paikalla oli sen verran keskittyneitä omiin tekemisiin että en viitsinyt häiritä. Lisäksi toinen oli sen verran hyvän näköinen nuorehko nainen, etten vaan voinut mennä kysymään mitään. En siksi etten osaisi ottaa neuvoja vastaan nuorehkolta kauniilta naiselta, vaan koska en yleensä sellaisissa tilanteissa saa suutani auki. Jätin siis maastavedot väliin.

Kun olin saanut ohjelmani tehtyä juoksin vielä parikymmentä minuuttia matolla. Täysin uusi kokemus sekin. Säädin nopeuden 13km/h ja jolkottelin CMX:n Talvikuninkaan tahtiin. Hieman päälle neljä kilometriä paikallaan juoksua ei nyt muuten olisi ollut paha, mutta kun jalassa ei ollut varsinaisesti juoksukengät, katsoin parhaaksi olla juoksematta pidempään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti